Wij willen u de beste zorg leveren
De huisartsen en praktijk­onder­steuners werken nauw samen

Ons team streeft continue naar verbetering en staat voor u klaar om u de beste zorg te leveren! Wij hebben zowel mannelijke als vrouwe­lijke huisartsen in ons team. Binnen onze praktijk zijn praktijk­ondersteuners aanwezig voor het doen van kleine verrich­tingen en het beant­woorden van eenvoudige vragen. De huisartsen en praktijk­ondersteuners werken nauw samen.

Bij het maken van een afspraak kunt u uw voorkeur voor een huisarts aangeven. Patiënten die liever een vrouwelijk huisarts hebben kunnen ook in onze praktijk terecht. Binnen onze praktijk streven wij continue naar verbetering.

Kwaliteits­verbetering

Wij zijn continue bezig om onze praktijk zo goed en efficiënt mogelijk te laten functioneren zodat wij de best mogelijke huisartsenzorg kunnen blijven garanderen. Huisartsenpraktijk Parkzoom is NHG geaccrediteerd. Dit is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Dit keurmerk toont aan dat een praktijk voldoet aan de landelijk vastgestelde normen en constant werkt aan kwaliteitsverbetering.

Opleiding en nascholing

Binnen de praktijk leiden wij in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam basis-artsen op tot huisarts. Onze assistentes volgen verplichte nascholing en hebben allen de opleiding tot POH (praktijk­ondersteuning) afgerond. Ook de huisartsen zijn verplicht jaarlijks nascholing te volgen.

Samenwerking met andere zorgaanbieders

Wij investeren continue in samen­werking met andere zorgaanbieders. Dit gebeurd uiteraard binnen het gezondheids­centrum Parkzoom waarbinnen 16 verschillende zorgorganisaties werkzaam zijn en met partijen buiten ons centrum. 

Wij zijn er voor u!

Hans Janson

J.J.M. (Hans) Janson

Huisarts

ma - di - wo - do - vr

Nelleke Boelhouwer

N.J. (Nelleke) Boelhouwer

Huisarts

di - do

Kees Heldens

C.W.M. (Kees) Heldens

Huisarts

ma - wo - do - vr

Karin Leeuwenburgh

K.S. (Karin) Leeuwenburgh

Praktijkondersteuner
SOMATIEK

ma - di - wo - do

Kirsten de Groot

C.H.M. (Kirsten) de Groot

Praktijkondersteuner
SOMATIEK

di - wo - do - vr

Evelyn de Jong

E.M. (Evelyn) de Jong

Praktijkondersteuner
SOMATIEK 

ma - di - vr

Sandra

S.M. (Sandra) Sinot Kuiper

Praktijkondersteuner GGZ

di - wo

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Lunchpauze: 12:30 - 13:30 uur.
Telefonisch bereikbaar: 08:00 - 12:30 uur

Vrijdagmiddag gesloten.
Voor acute vragen: dokter Olthof: 
010 - 52 90 366

Betrouwbare informatie

Betrouwbare online informatie over ziekte en gezondheid: www.thuisarts.nl

Onze visie

De wereld om ons heen verandert snel en ingrijpend. Ieder bedrijf of organisatie behoort te werken vanuit een bepaalde visie. Vaak is dit niet duidelijk uitgesproken, soms is dit (gedeeltelijk) herkenbaar door de wijze van werken, contacten en uitstraling. Via de link hieronder kunt u enige kennis nemen van onze visie op onze praktijkvoering.

Ons zorgaanbod

Onze praktijk levert naast de reguliere huisartsenzorg een grote verscheidenheid aan diensten. De praktijk is modern ingericht en ingesteld op alle hedendaagse zorgvragen. Wij bieden u deskundige, vertrouwde hulp bij lichamelijke, psychische en/of sociale problemen. Voorlichting en preventie van ziekte houden wij scherp in de gaten. 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdagmiddag gesloten

Lunchpauze: 12:30 - 13:30 uur

Contact

Huisartsenpraktijk Parkzoom
Tjeerd Kuipersstraat 1
2662 GM Bergschenhoek

010 - 529 03 15
info@huisartsenpraktijkparkzoom.nl
www.huisartsenpraktijkparkzoom.nl