Een herhaal­recept aanvragen
Gemakkelijk via het formulier herhaal­medicijnen aanvragen

Vraag via onderstaand formulier uw herhaal­medicijnen aan. Dit zijn medicijnen die eerder aan u zijn verstrekt of die u chronisch gebruikt. Recepten kunt u ook telefonisch aanvragen via 010 - 892 92 92. Wanneer u voor 11:00 uur bestelt, liggen uw medicijnen in principe de volgende werkdag na 14:00 uur klaar bij uw apotheek.  U ontvangt hierover ter bevestiging een e-mail van onze assistente.

Let op: indien de praktijk gesloten is ontvangt u GEEN bevestiging van uw aanvraag en liggen de medicijnen niet klaar bij uw apotheek.

Wanneer de praktijk gesloten is

U kunt geen medicatie aanvragen als de praktijk gesloten is. Indien het niet kan wachten, kunt u dit doen via onze waarnemer. Voor waarneming bij acute zaken, recepten: Dokter B.J. Olthof: 010 - 52 90 366.

Formulier aan­vragen herhaal­recept

Vul onderstaand formulier in om een herhaal­recept aan te vragen. Vanwege de bescherming van uw persoons­gegevens vragen wij u alleen uw eerste letter achter­naam en geboorte­datum.

Let op: Als de praktijk gesloten is ontvangt u geen bevestiging.

Personalia:
Waar wilt u de medicijnen ophalen:
Welke medicijnen wilt u bestellen?
Medicijn 1
Medicijn 2
Medicijn 3
Medicijn 4
Medicijn 5

Apotheken in Bergschenhoek

In Bergschenhoek zijn er twee apotheken. Apotheek Parkzoom zitten net als wij in Gezondheids­centrum Parkzoom. Apotheek Bergschenhoek is gevestigd in het winkel­centrum van Bergschenhoek.

Huisartsenpraktijk Parkzoom Apotheek
Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdagmiddag gesloten

Lunchpauze: 12:30 - 13:30 uur

Contact

Huisartsenpraktijk Parkzoom
Tjeerd Kuipersstraat 1
2662 GM Bergschenhoek

010 - 529 03 15
info@huisartsenpraktijkparkzoom.nl
www.huisartsenpraktijkparkzoom.nl